Kundtjänstmedarbetare, se hit!

I samband med Releasys expansion söker vi nu fler stjärnor till vårt nya kontor i Borlänge! Är det dig vi söker efter?

Följ med på en spännande tillväxtresa!

Vill du arbeta i ett team med härlig anda, energi och kamratskap? Vill du följa med på en spännande resa där du får möjlighet att utvecklas mot en fullfjädrad kundtjänstmedarbetare? Då har vi jobbet för dig!

Ansök här

Platschef Borlänge

"När jag tillträdde som Platschef i Borlänge för knappt ett år sedan hade jag som mål att på några års sikt utöka verksamheten. Att det skulle gå så här fort hade jag kanske inte räknat med, det är en kul utmaning"

Läs mer om Releasys starka utveckling i artikeln nedan

https://releasy.se/2019/10/rel...

Det här är mer än ett jobb

Här får du möjlighet att..

Jobba med spännande uppdrag
Många spännande uppdrag mot marknadens mest framgångsrika operatörer som erbjuder tjänster och produkter i världsklass. Genom multiskilling får du chans att bredda din kompetens och ha varierande arbetsuppgifter i kundtjänstyrket.
Utvecklas
Genom interna utbildningar och vår karriärtrappa har du möjlighet att utvecklas i din kompetens. Karriärtrappan är ett sätt för dig som kundtjänstmedarbetare att växa och göra karriär inom kundtjänst. Vidare ges coachning och feedback för fortsatt utveckling.
Vara trygg på arbetsplatsen
En rolig och trygg arbetsplats med engagerande kollegor och ledare. Du ingår i ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi uppmuntrar till hälsa och friskvård och därav får du som anställd friskvårdsbidrag och andra uppskattade personalförmåner.
Skapa nya vänner
På Releasy strävar vi efter en god gemenskap på arbetsplatsen. Teamkänsla är en av våra framgångsfaktorer och syftet är att skapa trivsel, tillhörighet samt lojalitet gentemot varandra. Med hjälp av realistiska mål skapar vi ett gott och hållbart arbetsklimat.
Vara med på aktiviteter
Vi tycker om att ha roligt! Därmed erbjuds du vara med på olika aktiviteter med dina kollegor. Varje år hålls sommarfest och julevent, tillsammans med regelbundna andra lokala aktiviteter så som spelkvällar och After Work!
Bli en Kung Fu agent!
Drömmer du också om att bli en förebild en dag? Drivs du av att nå framgång inom din karriär? Då kan just du bli Releasys nästa Kung Fu agent! Vi erbjuder dig dem rätta verktygen, men det är bara du själv som avgör hur långt du är villig att gå!

Bli en del av vårt team!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor